ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецьку озброєні люди прийшли на канал Ахметова і заявили про його закриття

Невідомі заволоділи автомобілем "Форд", що належить телерадіокомпанії

У Донецьку озброєні люди прийшли на канал Ахметова і заявили про його закриття
архив
Фото: EPA/UPG

Група озброєних осіб прийшла в середу, 18 червня, в приміщення ТРК "Донбас" у Донецьку та перешкоджала роботі журналістів.

Про це повідомляє прес-служба Донецького міськуправління міліції, інформує "ОстроВ". У середу у Ворошиловське райвідділення міліції надійшло повідомлення про те, що о 13:00 група озброєних невідомих чисельністю 6-8 осіб зайшла в приміщення ТРК "Донбас" і повідомила, що "його закривають, чим перешкоджала законній діяльності журналістів".

За цим фактом відкрито кримінальне провадження згідно з ч.1 ст.171 КК України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Максимальне покарання за це правопорушення, згідно із санкцією статті, - до трьох років обмеження волі.

Також невідомі, під загрозою застосування зброї, заволоділи автомобілем "Форд", що належить ТРК "Україна". Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане із загрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram