ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові Ляшка облили зеленкою

Нардеп вважає, що його так зустріло ВО "Свобода"

Депутата Олега Ляшка близько 22:00 перед будівлею Львівської обласної телерадіокомпанії облили зеленкою.

Про це повідомляє телеканал ZIK.

Ляшко приїхав узяти участь у програмі "Народний контроль" телеканалу. Коли нардеп під'їхав до приміщення львівського телебачення, натовп невідомих молодих людей почав вигукувати "Ганьба" і вимагати, щоб нардеп вийшов до них.

"Ми вийшли з машини і побачили натовп, близько 100-150 осіб, які просто стояли", - розповідає фотограф Ляшка. Це були переважно молоді люди 16-17 років.

"А що ви тут робите?" - спитав Ляшко. У відповідь він нічого не почув, але вже буквально перед самим входом у будівлю підбігли молоді люди й облили його зеленкою. Потім швидко зникли в натовпі.

Сам Ляшко вважає, що це так ВО "Свобода" зустрічає його у Львові. "Я можу тільки припускати, хто це: або "свободівці", або "колоради". Хоча звідки у Львові можуть узятися "колоради", - розмірковував Ляшко.

Присутній у студії народний депутат України Маркіян Лопачак одразу ж спростував причетність своєї політсили до такої "акції".

Охорона телеканалу стримала натовп від подальших дій. Міліція прибула на місце події, однак просто подивилася на те, що відбувається, і поїхала.

Нагадаємо, Ляшко на засіданні Ради в середу обізвав голову фракції Компартії України Петра Симоненка "губошльопом" і сволотою за звинуватив його у зраді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram