ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція підозрює, що вибух у Миколаєві могло спричинити умисне вбивство

Міліція встановила підозрюваного

Міліція підозрює, що вибух у Миколаєві могло спричинити умисне вбивство
Фото: ГСЧС

Миколаївська міліція підозрює чоловіка, що вижив після вибуху в будинку на Молодогвардійській, 28, у скоєнні вбивства мешканки сумнозвісної квартири, яка стала епіцентром трагедії. Про це миколаївських журналістів повідомив начальник Миколаївського міського управління міліції Валерій Коба, інформують НикВести.

За його словами, з-під завалів дістали тіло жінки, на шиї якої був обмотаний шнур від праски і шнур від зарядного пристрою для мобільного телефону. Крім того, в квартирі потерпілої відірвано газовий шланг.

Як зазначив головний міліціонер міста, постраждалий чоловік, якогоушпиталено  в ЛШМД, був гостем мешканки Миколаєва, яка приїхала із заробітків з Москви.

Як зазначали очевидці, одразу після вибуху цей чоловік з криком "Ви все одно тут всі здохнете" вибіг з під'їзду і намагався позбутися СІМ-карти.

Як стверджує Валерій Коба, в руках у підозрюваного був мобільний телефон загиблої.

Зараз відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Розслідування у справі відбуватиметься під безпосереднім контролем прокурора Миколаївської області Романа Забарчука.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 9 червня, близько 5:00 стався вибух у п'ятиповерховому житловому будинку за адресою вулиця Молодогрардійська, 28. Вибух трапився на двох верхніх поверхах першого під'їзду будинку. Рятувальники знайшли під завалами тіло жінки. Повідомлялося також про двох постраждалих і двох ушпиталених.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram