ГоловнаСуспільствоПодії

На прикордонний пост "Маринівка" до терористів прибуло підкріплення

На допомогу бойовикам приїхали 7 КамАЗів, 3 БТР і зенітна установка

На прикордонний пост "Маринівка" до терористів прибуло підкріплення
Фото: vk.com/antiterrorist_operation

У селі Маринівка Донецької області, де другий день не вщухають бої на кордоні з Російською Федерацією, до бойовиків прибуло підкріплення.

Про це повідомляє тимчасовий сайт Донецької облдержадміністрації.

"Через Сніжне, Торез, Шахтарськ пройшли 7 КамАЗів, 3 БТР, 1 зенітна установка на допомогу бойовикам, які атакують пункт пропуску в Маринівці. Згодом частина машин попрямувала у бік Донецька", - наголошено в повідомленні.

Окрім того, у Слов'янську триває активний обстріл позицій бойовиків у районі Семенівки, Черевківки та "соледобувного заводу".

У Горлівці ополченці зміцнюють зайняті ними будівлі. Також збільшують барикади на блокпостах, які розташовані на Донецькій трасі.

У Мар'їнському районі, згідно з повідомленням, уночі озброєні представники терористичної організації "ДНР" викрали олександрівського селищного голову та його заступника. Наразі вони перебувають у будівлі Управління СБУ в Донецькій області, додали в Донецькій ОДА.

Нагадаємо, 5 червня озброєні терористи напали на прикордонний пункт "Маринівка". Одна озброєна група напала з боку російського пункту пропуску "Куйбишеве", друга - з території України.

Українська сторона відбила атаку. У бою 5 прикордонників отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram