ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція розслідує викрадення бойовиками охоронців і автомобілів з ​​аеропорту Сєвєродонецька

Місцеперебування одного викраденого невідоме

20 озброєних людей у камуфляжній формі 31 травня викрали 8 охоронців і 10 автомобілів з аеропорту Сєвєродонецька Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ в області.

За її даними, до чергової частини Сєвєродонецького міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що близько 12:00 20 озброєних автоматичною зброєю людей, одягнених у камуфльований одяг, погрожуючи застосуванням зброї, зав'язали очі і насильно вивезли 8 охоронців ТОВ "Антарекс-3000", які здійснювали охорону території аеропорту.

Також викрали з території Сєвєродонецького аеропорту 10 автомобілів, що належать службі безпеки Сєвєродонецького виробничого управління підземного зберігання газу.

О 19:00 у центральний офіс ТОВ самостійно повернулися 7 осіб, місцеперебування ще одного викраденого невідоме.

За словами охоронців, які повернулися, їх привезли в невідоме приміщення, де озброєні люди з'ясовували у них, чи належать вони до партії "Правий сектор".

Цей факт зареєстровано за ст.ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram