ГоловнаСуспільствоПодії

Лікарні Донецька щодня приймають декількох жителів міста з вогнепальними пораненнями, - МВС

Міліція закликає жителів Донецька до максимальної обережності і пильності

Лікарні Донецька щодня приймають декількох жителів міста з вогнепальними пораненнями, - МВС
архив
Фото: twitter.com/oivshina

Мешканці Донецька з вогнепальними пораненнями надходять у лікарні міста, повідомляє прес-служба Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області, інформує "ОстроВ".

"У зв'язку з напруженою ситуацією в Донецьку міліція попереджає громадян про максимальну обережність і пильність. Перебувати в районі аеропорту, підходити до ТЦ "Метро" небезпечно для життя", - наголошує міліція.

Зокрема, 30 травня в лікарню Куйбишевського району доправили 47-річного чоловіка, який отримав наскрізне вогнепальне поранення плеча. Триває перевірка.

У суботу, 31 травня, близько 8:30 у селищі Жовтневому внаслідок вибуху снаряда отримала осколкові поранення ока і передньої черевної стінки 53-річна місцева мешканка, яка йшла на ринок вулицею Містобудівників. На місце події направлено слідчо-оперативну групу Куйбишевського райвідділу міліції. Триває перевірка.

У Київському районі 30 травня близько 10:00 біля палацу культури "Юність", біля службового входу невідомий з невстановленої зброї двічі поранив підприємця і заволодів його автомобілем "Хюндай". За попередніми даними, стріляли з травматичної зброї. Співробітники Київського райвідділу міліції виявили  автомобіль потерпілого в технічно справному стані і повернули власникові. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років.

У Калінінський райвідділ міліції близько 2:00 з лікарні надійшло повідомлення про надання допомоги двом молодим людям, 24-х і 29 років, які надійшли з вогнепальними пораненнями в ділянці живота. Встановлено, що тілесні ушкодження вони отримали під час конфлікту із 31-річним донеччанином, якого вони побили, завдавши йому закритої черепно-мозкової травми, множинних забоїв тіла й інших травм, із якими його  ушпиталили в лікувальний заклад. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram