ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові попрощалися із загиблим під Слов'янськом генералом Кульчицьким

Його поховали на полі почесних поховань Личаківського цвинтаря Львова

У Львові попрощалися із загиблим під Слов'янськом генералом Кульчицьким
Фото: espresso.tv

У суботу, 31 травня, у Львові попрощалися з генерал-майором, начальником управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України Сергієм Кульчицьким, який трагічно загинув 29 травня під Слов'янськом Донецької області.

Відспівування відбулося в храмі Святого рівноапостольного великого князя Володимира. У прощальній молитві взяло участь духовенство всіх церковних конфесій, пише УНІАН.

Провести в останню путь генерала Кульчицького прийшли не тільки його родичі та близькі, а й, незважаючи на дощову холодну погоду, дуже багато жителів Львова.

На церемонії прощання були бійці Національної гвардії.

Поховали генерал-майора Сергія Кульчицького на полі почесних поховань Личаківського цвинтаря Львова.

Як повідомляли, генерал-майор Кульчицький очолював військову частину №3002 у Львові, а також обіймав посаду заступника начальника управління Західного територіального командування внутрішніх військ.

Нагадаємо, у районі проведення АТО під Слов'янськом після розвантаження продуктів харчування на четвертому блокпості терористи збили вертоліт Мі-8 Нацгвардії, внаслідок чого загинули 12 осіб.

Один військовослужбовець Національної гвардії, пілот вертольота, залишився живим, проте перебуває в лікарні у тяжкому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram