ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківській області оголосили триденну жалобу за загиблими під Слов'янськом силовиками

Івано-Франківська область оголосила триденну жалобу, з 30 травня по 1 червня, за загиблими міліціонерами, які перебували у збитому терористами вертольоті під Слов'янськом.

"Як стало відомо, серед загиблих є шестеро прикарпатців. Троє з них іванофранківці - старший лейтенант міліції Василь Семанюк, старший прапорщик міліції Володимир Шарабуряк, прапорщик міліції Володимир Лисенчук, а також старший лейтенант міліції, заступник командира взводу Петро Безпалько з села Крихівці Івано-Франківської міськради, старшина Петро Остап'юк з села Торговиця Коломийського району та старший сержант Віктор Яков'як з села Голосків цього ж району", - повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Згідно з інформацією, протягом траурних днів на адміністративних приміщеннях будуть приспущені державні прапори з чорними стрічками, обмежені розважальні та концертні заходи, а урочисті лінійки в школах області з нагоди завершення навчального року почнуться з хвилини мовчання.

Панахиди за загиблими відбудуться в суботу, 31 травня. Івано-Франківська ОДА висловлює щире співчуття сім'ям загиблих.

Нагадаємо, сьогодні близько 12.30 в районі проведення АТО під Слов'янськом під час розвантаження продуктів харчування на четвертий блокпост терористи збили вертоліт Мі-8 Нацгвардії, в результаті чого загинули 12 людей. Один військовослужбовець Національної гвардії, пілот вертольота, залишився живим, проте перебуває в лікарні у важкому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram