ГоловнаСуспільствоПодії

У Придністров'ї заявили, що Фучеджі, який утік з України, їх кордон не перетинав

КДБ не підтвердив факт перебування екс-глави одеської міліції на території самопроголошеної республіки

У Придністров'ї заявили, що Фучеджі, який утік з України, їх кордон не перетинав
Фото: Думская

КДБ Придністров'я спростував інформацію про перебування на території самопроголошеної республіки колишнього заступника начальника одеської міліції Дмитра Фучеджі.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

"У різних ЗМІ активно мусується інформація про те, що колишній заступник начальника УВС Одеської області України Дмитро Фучеджі, перебуває на території Придністров'я. У зв'язку з цим прес-служба Комітету державної безпеки інформує, що згідно зі списками осіб, які в'їхали на територію ПМР, Дмитро Фучеджі не перетинав державний кордон Придністров'я", - йдеться в заяві.

"За результатами попередньої перевірки, факт перебування Фучеджі на території Придністров'я не підтверджується", - додали у відомстві.

Як відомо, Дмитра Фучеджі оголошено в розшук. Його підозрюють у співпраці з терористами.

Нагадаємо, під час сутичок 2 травня в Одесі Дмитра Фучеджі, тодішнього в.о. главку міліції, помітили за спиною озброєного представника Антимайдану з револьвером. Зупинити його Фучеджі не намагався.

Раніше перший заступник генпрокурора Микола Голомша заявив, що генпрокуратура домагатиметься екстрадиції Фучеджі, який ймовірно переховується в невизнаній Придністровській Молдавській Республіці.

Під час заворушень 2 травня в Одесі загинули 48 людей, 247 постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram