ГоловнаСуспільствоПодії

Донецький аеропорт тимчасово призупинив обслуговування рейсів

За деякими даними, це пов'язано з візитом на аеровокзал озброєних представників ДНР

Донецький аеропорт тимчасово призупинив обслуговування рейсів
Фото: Предоставлено пресс-службой Донецкого аэропорта

Міжнародний аеропорт Донецька ім. С.Прокоф 'єва з ранку понеділка тимчасово призупиняє обслуговування рейсів. Про це 26 травня повідомляє "Интерфакс".

"До уваги пасажирів! З сьомої години аеропорт Донецьк тимчасово призупиняє обслуговування рейсів. Про відновлення роботи буде повідомлено додатково", - йдеться на сайті аеропорту в понеділок.

При цьому на табло розкладу зазначено, що низка рейсів затримується (затримка становить орієнтовно від 2 до 3 годин), рейс "Мюнхен - Донецьк" скасовано.

Тим часом, сайт "Остров" з посиланням на прес-службу аеропорту повідомляє, що таке рішення пов'язане з візитом озброєних представників самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР).

"Близько третьої години ночі на територію аеропорту приїхали кілька десятків озброєних представників ДНР з вимогами виведення українських військових, які охороняють внутрішній периметр аеропорту. Пострілів та силового протистояння не було. З сьомої години ранку аеропорт Донецька тимчасово призупиняє обслуговування рейсів", - зазначили у прес-службі.

Згідно з інформацією, зараз аеропорт не перебуває під контролем ДНР, периметр не порушений, у стерильних зонах сторонніх немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram