ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецьку міліція "не помітила", як сепаратисти жбурляють каміння в машини прихильників єдності України

Сепаратисти супроводжували свої дії вимогою вигнати Ахметова з Донбасу

У Донецьку сепаратисти самопроголошеної "Донецької народної республіки" за повного потурання міліції жбурляли каменюки в автомобілі, водії яких сьогодні о 12:00 підтримали сигналами клаксона акцію "За мирний Донбас!".

Про це в середу, 21 травня, повідомляє УНІАН.

За словами очевидців, "у центрі міста біля пам'ятника Шевченкові на світлофорі десятки два сепаратистів жбурляли каміння в автомобілі, які підтримали гудками акцію за мир".

Очевидці також розповіли, що "неподалік, на сходинках бібліотеки ім. Крупської, стояли троє міліціонерів і вдавали, що нічого не помічають, до них підбіг водій першої розбитої машини й обурився. Потім другий. Потім очевидці подій. Люди в погонах відбулися однією фразою: "Ви будете нам вказувати, що робити?" У цей час натовп сепаратистів почав кричати: "Ахметов, геть з Донбасу!"

Як повідомляли ЗМІ раніше, у вівторок під час аналогічної акції в Донецьку сепаратисти битами розбили кілька десятків машин, які підтримали сигналами клаксонів акцію за мир у регіоні. Переважно машинам розбили лобове скло і деформували бампери.

Нагадаємо, 20 травня в Донецьку почалася акція "За мирний Донбас! За Донбас без терору, зброї і кровопролиття!". Стартом акції став гудок, що пролунав о 12:00 на стадіоні "Донбас-Арена", а також на більшості підприємств Донецької області. Організатори акції заявили, що гудок звучатиме щодня до відновлення миру в регіоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram