ГоловнаСуспільствоПодії

На Подолі стріляли в голову Об'єднаного конгресу азербайджанців України

Ровшан Тагієв отримав кульове поранення в плече

На Подолі в середу, 14 травня, стріляли в голову Об'єднаного конгресу азербайджанців України Ровшана Тагієва. Про це сам потерпілий повідомив азербайджанське ЗМІ АПА.

При цьому Тагієв зазначив, що Генпрокуратура, МВС і СБУ проявили до нього інтерес.

"Окрім того, що я є керівником Конгресу азербайджанців, керую й Асамблеєю національностей. Наша заява, озвучена днями в Донецьку, спричинила великий резонанс. Напевно, тому моя діяльність в Асамблеї націй у світлі останніх подій в Україні непокоїть декотрі сили", - заявив він.

За словами Тагієва, за 25 років його підприємницької діяльності в Україні він не мав жодних проблем, і таким стан речей є й сьогодні.

"У бізнесі мої інтереси не стикаються з інтересами будь-кого. Навпаки, маю багато друзів. І в готельному секторі, і у використанні закуплених мною земельних ділянок беру участь я один", - додав він.

Щодо самого інциденту, Тагієв розповів, що на Подолі він вийшов з аптеки і збирався сісти в машину, коли навпроти з'явився інший автомобіль, вікна якого опустилися, а з них на нього скерували два пістолети з глушниками. Першим пострілом його поранило в плече. Упавши, Тагієв хотів сховатися під свою машину.

"З авто вийшов чоловік у масці і знову намагався вистрілити - в голову, але я встиг ухилитися. Побачивши присутніх на місці події людей, нападники зникли", - розповів він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram