ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецькій області погіршується криміногенна ситуація, - ОДА

Названі міста та райони Донбасу, де більше немає місцевої влади

У Донецькій області на тлі політичного та збройного протистояння погіршується криміногенна ситуація. Про це заявили у департаменті з питань внутрішньої політики Донецької обладміністрації, передає УНИАН.

Як приклад ОДА призводить збройне пограбування групою осіб магазину в Харцизьку, у результаті якого було поранено його власника. Підозрюваних у скоєнні злочину було затримано 12 травня. Окрім того, повідомляється про черговий підпал банкомату ПриватБанку, на цей раз у Макіївці.

Зараз повністю паралізована робота органів місцевої влади у Красноармійську, Маріуполі, Слов'янську, Червоноармійському та Слов'янському районах, частково не працюють виконкоми Дзержинська, Костянтинівки, Красного Лиману, зазначили у департаменті.

Напруженою залишається ситуація у Донецьку, Дзержинську, Горлівці, Єнакієвому, Костянтинівці, Краматорську, Червоноармійському, Красному Лимані, Маріуполі, Слов'янську та Слов'янському районі.

Нагадаємо, в ГУ УМВС України у Луганській області, раніше заявили, що криміногенна ситуація у регіоні вийшла з-під контролю міліції через велику кількість вогнепальної зброї на руках у місцевих жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram