ГоловнаСуспільствоЖиття

У День перемоги в Слов'янську відбудеться мітинг та парад військової техніки

А заходи, заплановані відділом культури слов'янської міської ради, перенесені до стабілізації ситуації в місті

У День перемоги в Слов'янську відбудеться мітинг та парад військової техніки
Фото: Макс Левин

У День Перемоги 9 травня на центральній площі Слов'янська о 10.00 відбудеться мітинг, присвячений святкуванню великої перемоги та парад військової техніки.

Про це повідомив перший секретар компартії Слов'янська Анатолій Хмільовий. Також він висловив надію, що в цей день, незважаючи на нестабільну ситуацію в місті, на площі зберуться і ветерани ВВВ, повідомляє Slavgorod.

А ось заходи до Дня Перемоги, заплановані відділом культури слов'янської міської ради, перенесені до стабілізації ситуації в місті. "Ми обов'язково вшануємо ветеранів та проведемо заходи, присвячені переможцям, як тільки стабілізується ситуація", - повідомила начальник відділу культури слов'янської міської ради Світлана Кучеренко.

Також вона розповіла, що сьогодні і завтра в краєзнавчому музеї проходитимуть тематичні виставки, присвячені великій перемозі, а біля пам'ятника в Центральному парку культури та відпочинку буде звучати тематична музика та пісні воєнних років.

Концертну програму, заплановану відділом культури "Переможцям присвячується" довелося скасувати через відмову батьків тих дітей, які виступають в різних колективах.

Нагадаємо, в Харкові та Києві скасували масову ходу і військовий парад 9 травня через можливі провокації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram