ГоловнаСуспільствоПодії

Нацгвардія практично очистила Слов'янськ від терористів, - командувач (Оновлено)

Місцеві жителі бояться, що диверсанти отруять питну воду

Бійці Національної гвардії України, що перебувають зараз у Слов'янську, практично очистили Слов'янськ від терористів.

Про це повідомив командувач Нацгвардією Степан Полторак, передає прес-служба МВС.

"Своїми професійними діями бійці Національної гвардії практично очистили Слов'янськ від терористів, багато з яких мали професійну підготовку", - заявив Полторак.

Раніше Антитерористичний центр при СБУ повідомив, що станом на 12:00 2 травня підрозділи АТО взяли під контроль 10 блокпостів у Слов'янську і контролюють половину міста.

У відомстві повідомляють, що сепаратисти в Слов'янську використовують військових снайперів, а також мобільні загони, одягнені у форму "Беркута".

Повідомляється також, що від місцевих жителів Слов'янська в штаб надходять прохання про допомогу. Жителі міста повідомляють про те, що диверсанти нібито збираються отруїти воду в місцевому водогоні.

Раніше повідомлялося, що Слов'янськ оточили українські військовими в ході АТО. Від штабу АТО сепаратистам надійшла вимога звільнити усіх заручників і здати зброю.

Активна фаза антитерористичної операції у Слов'янську розпочалась 2 травня о 4:30. Під час АТО загинуло двоє українських військових, а також одна людина з боку сепаратистів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram