ГоловнаСуспільствоЖиття

Виробництво на "Краснодонвугіллі" відновлено, - лідер профспілки гірників

До врегулювання конфлікту доклали зусилля і шахтарі, і керівництво "Метінвесту"

Виробництво на "Краснодонвугіллі" відновлено, - лідер профспілки гірників

Лідер профспілки гірників України підтвердив домовленості між керівництвом і співробітниками ПАТ "Краснодонвугілля".

Про це повідомляє Конфедерація незалежних профспілок України.

Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець заявив: "Найголовніше, що до врегулювання конфлікту доклали зусилля і шахтарі, і керівництво "Метінвесту". Сторони дійшли згоди, що буде підвищено заробітну плату, а також створено комісію з напрацювання та укладання нового колективного договору.

Уже сьогодні вирішено низку питань, які, на перший погляд, є другорядними, але для шахтарів, вони є головними, оскільки безпосередньо впливають на взаємовідносини та формування морально-психологічного клімату в колективі.

Важливо й інше. Гірники не дозволили розіграти "шахтарську карту", не піддавалися екстремістським настроям під час конфлікту, як і спробам ззовні використовувати шахтарів як гарматне м'ясо".

Нагадаємо, раніше прес-служба ПАТ "Краснодонвугілля" поширила інформацію, що 27 квітня всі структурні підрозділи підприємства працюють у штатному режимі. Ситуація стабілізувалася. У повному обсязі роботи тривають у всіх вибірних вибоях і на поверхні. За минулу добу краснодонські гірники видобули 11 тис. тонн вугілля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram