ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві почали відключати гарячу воду

Синоптики очікують суттєвого похолодання по всій території України з 24 квітня

У Києві почали відключати гарячу воду
Фото: Макс Левин

ПАТ "Київенерго" почало вже традиційне щорічне відключення гарячої води.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Київенерго".

"Перші гідравлічні випробування на мережах, що обслуговують житлові масиви Біличі, Новобіличі, Академмістечко в Святошинському районі, пройдуть із 23 по 29 квітня. У зв'язку із цим постачання гарячої води в цьому житловому масиві вже тимчасово припинено", - зазначили в компанії, пише "Укрінформ".

Воду відключать у межах проспекту Перемоги, вулиць Миколи Ушакова, Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Жовтневої, Булаховського, Наумова, Підлісної, Прилужної, Олевської, Бахмацької, Ірпінській, Клавдіївської, Гаршина, Рахманінова, проспекту Палладіна; частково - в межах вулиць Доброхотова, Семашка, Кільцевої дороги.

Окрім того, 23 квітня - 17 травня воду відключать у частині Подільського району - житловому масиві Мінський. Мережі тестуватимуть у межах Мінського шосе, вулиць Кондратюка, Майорова, Полярної, Автозаводської, Макіївської, Вишгородської.

У межах тих самих дат, що й у Подільському, води не буде і в частині Голосіївського району - масиві Теремки (Кільцева дорога, вулиці Теремківська, Чабановська і проспект Академіка Глушкова).

Варто зазначити, що синоптики очікують суттєвого похолодання по всій території України з 24 квітня, коли температура повітря знизиться до 11-16 градусів тепла.

За словами директора Українського гідрометцентру Миколи Кульбіди, починаючи з 24 квітня очікується поступове зниження температури повітря в Україні.

"Вона знизиться вночі 24 квітня і 26 квітня до заморожування - від 0 до 5 градусів. Ці заморозки будуть спостерігати і на поверхні ґрунту, і в повітрі. А денна температура знизиться до 11-16 градусів, трохи вищою буде на Закарпатті й у південних областях країни", - сказав Кульбіда.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram