ГоловнаСуспільствоЖиття

Сьогодні в Донецьку та Луганську пройдуть мітинги за єдину Україну

Міліція просить утриматися від участі в мітингах у Донецьку

Сьогодні в Донецьку та Луганську пройдуть мітинги за єдину Україну
Фото: предоставлено Денисом Казанским

У четвер, 17 квітня, на сході Україні проукраїнські активісти влаштовують мітинги. На мітинг за єдину Україну збираються вийти жителі Луганська та Донецька.

У цих містах заплановані мирні мітинги Єдності. У Донецьку закликають приєднатися до акції лідерів країни і всі політичні сили. У Луганську організаторами мітингу виступають ректори чотирьох вишів, повідомляє ТСН.

Водночас, учора Головне управління МВС у Донецькій області звернулося до мешканців і гостей міста із закликом не брати участі в запланованих на четвер кількох мітингах, організованих "групами донеччан із полярними поглядами". "Міліція має інформацію, що радикально налаштовані громадяни під час проведення мітингу можуть використовувати автоматичну зброю проти своїх опонентів", - додали в МВС.

Нагадаємо, раніше один з керівників департаменту контррозвідки СБУ Віталій Найда повідомив, що перехоплені української контррозвідкою переговори свідчать про намір Російської Федерації допустити кровопролиття в Україні, після чого ввести важку техніку на територію нашої держави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram