ГоловнаСуспільствоЖиття

В Одесі міліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки

Під час сутичок постраждали четверо осіб

В Одесі міліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки
Фото: Valeriya Ivashkina

В Одесі міліція почала кримінальне провадження за фактом масових заворушень біля готелю на Фонтанській дорозі.

Як повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, за фактом подій, що сталися 10 квітня біля готелю на Фонтанській дорозі, Київським районним відділом міліції міста розпочато досудове розслідування.

"З медичних установ в міліцію надійшли повідомлення про 4 постраждалих громадян, які під час протистояння отримали різні тілесні ушкодження", - повідомили в міліції.

Також зафіксовано факт розбиття невідомими скла у вікнах автобуса, що рухався з учасниками мітингу в бік 9-ї станції Великого Фонтану.

Відомості про вказані кримінальні правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "хуліганство" і "групове порушення громадського порядку".

Нагадаємо, в Одесі прибічники єдиної України зібралися біля готелю "Променада" на Фонтанській дорозі, в якому знаходився кандидат в президенти Олег Царьов, щоб не випустити політика, який мав взяти участь у проросійській акції в центрі міста.

Пізніше Царьов поїхав, але до готелю приїхали близько 500 осіб, більшість були з битами, палицями, ланцюгами. Вони напали на євромайданівців, побили кілька активістів і розбили автобус, що відвозив жінок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram