ГоловнаСуспільствоЖиття

З готелю "Дніпро" винесли ще одного пораненого

Чоловік у формі Самооборони Майдану

З готелю "Дніпро" винесли ще одного пораненого
Фото: Svyatoslav Tsegolko

З готелю "Дніпро" в центрі Києва, де знаходиться штаб "Правого сектору", винесли тяжкопораненого чоловіка у формі Самооборони Майдану.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Його відвезли звичайним автомобілем, у який разом із ним сіли медики.

Раніше повідомляли, що внаслідок стрілянини на Хрещатику поранено трьох людей, один з них - Богдан Дубас, перший заступник голови КМДА. За повідомленням прес-служби МВС, встановлено, що троє постраждалих у результаті стрілянини на вул. Хрещатик - жителі Києва, Київської області та АР Крим, 1958, 1995, 1990 років народження відповідно. За словами лікарів, у чоловіків діагностовано вогнепальні поранення грудної клітини, попереку і гомілки.

Голова МВС Арсен Аваков повідомив, що стан одного з поранених - бійця 3-ї сотні Олександра Левкуші - тяжкий, у нього три кульові поранення.

Окрім того, як повідомляє кореспондент LB.ua, до будівлі готелю під'їхав спецпідрозділ "Омега".

Раніше повідомляли, що міліція по периметру оточила готель "Дніпро". Біля входу в будівлю припаркували вантажний автомобіль, у який мали здати зброю представники "Правого сектору".

"Готель "Дніпро" оточено. Вживаємо заходів, щоб не було випадкових жертв. Усім, хто із незаконною зброєю усередині готелю, запропоновано здати зброю", - написав Аваков у своєму Facebook.

Він повідомив, що вже встановлено особу стрільця, який перебуває в слідчому ізоляторі СБУ. Ним виявився член "Правого сектору" Андрій Козюбчик 1981 р.н. За словами Авакова, під час інциденту Козюбчик був п'яний.

Нагадаємо, увечері 31 березня стало відомо, що невідомий зчинив стрілянину біля ресторану "Мафія" на вулиці Хрещатик між Майданом Незалежності та Європейською площею.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підтвердив, що стрілянину в Києві почав активіст "Правого сектору".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram