ГоловнаСуспільствоЖиття

"Сашко Білий" був убитий з власної ж зброї, заявляє МВС

Вже є результати балістичної експертизи

"Сашко Білий" був убитий з власної ж зброї, заявляє МВС
Александр Музычко
Фото: vse.rv.ua

Міністерство внутрішніх справ України оприлюднило результати експертизи куль, знайдених в тілі координатора "Правого сектора" в Західній Україні Олександра Музичка.

Результати балістичної експертизи підтвердили, що куля в тілі Олександра Музичка (відомого також як Сашко Білий), випущена зі зброї, яку він тримав у руці під час затримання, повідомляє УЗГ МВС України.

"Криміналісти дійшли висновку, що обидві кулі - одна, яку вийняли з лівої частини грудей Олександра Музичка, і друга, яку медики вилучили з середньої третини плеча пораненого бійця спецпідрозділу ГУБОЗ МВС України " Сокіл ", - випущені зі зброї, що знаходилася в руці Олександра Музичка ", - повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Володимир Євдокимов, пославшись на результати експертизи.

Нагадаємо, 25 березня в МВС заявили, що Олександр Музичко на прізвисько "Сашко Білий" був застрелений при затриманні міліцією після бійки в кафе "Джерельце" в селі Бармаки Рівненського району Рівненської області.

У свою чергу, рівненське відділення "Правого сектора" заявило, що має намір помститися главі МВС Арсену Авакову за смерть Олександра Музичка.

Аваков же заявив, що приймає виклик і "буде жорстким до бандитів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram