ГоловнаСуспільствоЖиття

Інформація для тих, хто хоче допомогти родині загиблого в Криму українського військового

У прапорщика Кокуріна залишилися вагітна дружина і 4-річний син

У прапорщика Сергія Кокуріна, якого вбили російські військові під час штурму фотограмметричного центру у Сімферополі, залишилися вагітна дружина і 4-річний син, повідомив прес-секретар Міноборони в Криму Владислав Селезньов.

"Під час виконання бойового завдання 18 березня 2014 року загинув прапорщик Кокурін Сергій Вікторович. Тут, у Сімферополі, у нього залишилися мама, чотирирічний син, вагітна дружина. Я ні до чого не закликаю. Кожен сам здатний зробити вибір", - написав він на своїй сторінці у

Facebook.

Для охочих допомогти родині українського військового відкрито рахунок у банку.

За словами Селезньова, цей банк у Криму працює, і проблем зі зняттям коштів наразі немає. Рахунок відкрито на дружину Сергія.

АТ "ІМЕКСБАНК" МФО 328384 ЄДРПОУ 20971504

РАХУНОК 26205110392003

ДЛЯ ЗАРАХУВАННЯ НА ОС.РАХУНОК

26208635303002

КОКУРІНА ОЛЕНА ЮРІЇВНА

Нагадаємо, 18 березня під час штурму 13-го фотограмметричного центру в Сімферополі прямим влучанням у ділянку серця було вбито прапорщика Кокуріна, який перебував на спостережній вежі автопарку частини. Крім того, пострілами в ділянку шиї та руки поранили капітана Федуна. Ще один український військовослужбовець отримав важкі травми ніг і голови від ударів кийками, арматурою та іншими предметами.

Після цього

Міноборони дозволило військовим частинам, що в Криму, застосовувати зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram