ГоловнаСуспільствоПодії

Громадськість пікетуватиме офіс "Свободи"

Люди вимагатимуть, щоб Мірошниченко, Іллєнко та Бенюк склали мандати

Громадськість пікетуватиме офіс "Свободи"
Фото: Стоп-кадр с видео

Представники громадськості мають намір у середу о 14:00 пікетувати офіс партії "Свобода" за адресою вул. Велика Житомирська, 17.

Причиною пікетування стало побиття кількома нардепами від партії, зокрема Ігорем Мірошниченком і Богданом Бенюком, керівника Першого національного каналу Олександра Пантелеймонова.

Учасники акції вимагатимуть від депутатів скласти мандати.

Перед цим, о 13:00, біля будівлі Генпрокуратури пройде пікет з вимогою порушити кримінальні провадження проти нардепів від ВО "Свобода".

Нагадаємо, 18 березня депутати від "Свободи" Ігор Мірошниченко, Андрій Іллєнко, Богдан Бенюк та інші прийшли в кабінет Пантелеймонова, кілька разів ударили його і змусили написати заяву про відставку. Відео інциденту виклав "свободівець" Олександр Аронець, однак через якийсь час він витер його. Проте на той час запис уже скопіювали, і він залишився в Мережі.

Прем'єр Арсеній Яценюк і голова МВС Арсен Аваков назвали неприйнятними дії "свободівців". Аваков зазначив, що дії депутатів повинна оцінити Генпрокуратура. Посаду в.о. генпрокурора займає "свободівець" Олег Махніцький.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram