ГоловнаСуспільствоПодії

Львівська міськрада працює цілодобово через російську агресію

У Львові оголошено загальну мобілізацію

Львівська міськрада та районні адміністрації перейшли на цілодобовий режим через військовою агресією Росії. Про це сказано у зверненні мера міста Андрія Садового.

"Уперше за час новітньої України наша держава переживає іноземну агресію. Безпрецедентна ситуація, коли одна з країн, яка гарантувала нашу недоторканність, загрожує нашій незалежності", - сказав він.

Садовий сказав, що перебуває на оперативному зв'язку з начальником Львівського гарнізону генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком.

Ткачук запевнив мера, що війська гарнізону приведено до вищого ступеня готовності і вони готові захистити місто та його мешканців від можливої зовнішньої агресії.

"Львівська міська рада та районні адміністрації працюють у цілодобовому режимі. Посилено охорону об'єктів життєзабезпечення міста. Усі комунальні служби працюють у посиленому режимі", - сказав Садовий.

За його словами, безпеку в місті гарантують спільні патрулі добровольців муніципальної дружини та львівських міліціонерів, які повернулися до виконання своїх обов'язків.

Садовий закликає чітко виконувати узгоджені керівництвом держави рішення, утриматися від неконтрольованих емоційних дій, зберігати здоровий глузд і готовність до мобілізації всіх сил.

Нагадаємо, поранених активістів із Києва возили до Львова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram