ГоловнаСуспільствоЖиття

Комп'ютери з КМДА знайшлися в селі Тернопільської області, - МВС

На жорстких дисках знайшли документацію управління земельних ресурсів КМДА

Комп'ютери з КМДА знайшлися в селі Тернопільської області, - МВС
Фото: Макс Левин

У понеділок в селі Гусятинського району Тернопільщини міліція знайшла 4 системні блоки, 5 моніторів і клавіатуру з інвентарними номерами Київської міської держадміністрації.

Про це повідомляє Управління зі зв'язків з громадськістю МВС України.

"Цю апаратуру з Києва в село перевозили троє жителів Тернопільської області, які є учасниками так званого Євромайдану в столиці. Двоє із затриманих пояснили, що перевозили техніку з Києва власним автомобілем на прохання свого товариша", - заявили в міліції.

Згідно з повідомленням відомства, на жорстких дисках комп'ютерів знайшли документацію управління земельних ресурсів КМДА.

У МВС зазначили, що про зникнення моніторів повідомив 16 лютого один із чиновників КМДА, який виявив пошкодження замків на вхідних дверях кількох кабінетів.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу.

Фото: mvs.gov.ua

Фото: mvs.gov.ua

Нагадаємо, 16 лютого протестувальники звільнили будівлю КМДА, кілька облдержадміністрацій і частину проїзду на вулиці Грушевського.

У неділю вранці опозиція передала владі будівлю КМДА. Відразу після цього в будівлі з'явилися мародери, які влаштували всередині погроми.

Після заяви опозиції, що вони не мають стосунку до мародерів, до будівлі направили співробітників МВС. Пізніше в міліції заявили, що міліціонерів побили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram