ГоловнаСуспільствоНаука і релігія

Патріарх Кирило відправить молебень для збірних Білорусі, Росії, Молдови та України

Богослужіння пройде в храмі Нерукотворного Образу Христа Спасителя, побудованому нещодавно в Сочі

Патріарх Кирило відправить молебень для збірних Білорусі, Росії, Молдови та України

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило огляне в середу олімпійські об'єкти в прибережному кластері і здійснить молебень для збірних Білорусі, Росії, Молдови та України.

"Богослужіння пройде в храмі Нерукотворного Образу Христа Спасителя, побудованого нещодавно в Сочі. Він також зустрінеться з волонтерами, які приїхали від Російської православної церкви працювати на олімпійських об'єктах", - цитує керівника прес-служби патріарха диякон Олександр Волков ІТАР-ТАРС.

За його словами, на молебні будуть присутні представники спортивних команд та керівники олімпійських делегацій країн СНД.

Напередодні патріарх відвідав олімпійські об'єкти в гірському кластері.

"Його Святість надає великого значення розвитку спорту та проведенню Олімпіади для зміцнення національної самосвідомості росіян і пропаганди здорового способу життя", - зазначив прес-секретар.

Він розповів, що голова Російської православної церкви любить дивитися спортивні змагання, і сам приділяє велику увагу фізичній культурі. "Його Святість регулярно здійснює тривалі піші прогулянки швидким кроком. Цієї традиції він дотримується навіть у поїздках під час відвідування єпархій", - повідомив диякон Олександр Волков.

Патріарх, який прибув до Сочі ввечері 3 лютого, завершить поїздку наприкінці дня 5 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram