ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецьку поранили чотирьох міліціонерів (Оновлено)

Особу зловмисника вже встановлено

У Донецьку поранили чотирьох міліціонерів (Оновлено)
фото из архива
Фото: vidido.ua

Сьогодні вночі в Донецьку поранили чотирьох міліціонерів.

Про це РБК-Україна повідомила прес-служба Управління МВС у Донецькій області.

Усіх міліціонерів ушпиталили. Співробітник прес-служби не зміг підтвердити інформацію, що міліціонерів поранили з вогнепальної зброї. "Зараз з'ясовують", - зазначив він.

Інших деталей прес-служба наразі не повідомляє.

Зазначимо, сьогодні вранці нардеп від фракції Партії регіонів Олег Царьов написав на своїй сторінці у Facebook про поранення міліціонерів.

"У Донецьку з пістолета ТТ на центральному проспекті сьогодні вночі розстріляли чотирьох міліціонерів. Двоє у тяжкому стані. Одному вже вирізали нирку. Кричуща ситуація в тому, що у міліції не було зброї", - наголосив він.

ОНОВЛЕННЯ. Прокуратура Донецької області повідомила, що проводить розслідування за фактом поранення чотирьох співробітників міліції в Донецьку. За її даними, 3 лютого о 18:25 в Ленінському районі Донецька під час затримання злочинця чотири працівники Донецького міськуправління ГУ МВС у Донецькій області отримали тяжкі вогнепальні поранення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження згідно зі ст. 348 Кримінального кодексу (зазіхання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку або військовослужбовця).

Прокурор області Олег Сюсяйло доручив розслідування кримінальної справи слідчому управлінню прокуратури Донецької області. Зараз створено спільну слідчо-оперативну групу слідчих і визначено план першочергових дій.

Особу зловмисника вже встановлено. Органи міліції вживають заходів для затримання злочинця.

Нагадаємо, в міліції заявили, що 27 січня в Херсоні кілька радикально налаштованих молодих людей (студентів) заподіяли ножових поранень трьом працівникам Управління карного розшуку обласного УМВС. Один з поранених міліціонерів помер у лікарні. Студенти та викладачі Херсонського Національного технічного університету не вірять у звинувачення, висунені студентам цього вишу, і заявляють, що перевдягнені в "тітушків" міліціонери напали на херсонських студентів першими.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram