ГоловнаСуспільствоЖиття

Комунальні служби переводять на цілодобовий режим чергування для ліквідації наслідків стихії

Відповідне розпорядження видав в.о. першого віце-прем'єр-міністра

Комунальні служби переводять на цілодобовий режим чергування для ліквідації наслідків стихії
Фото: 24tv.ua

В.о. першого віце-прем'єр-міністра Сергій Арбузов доручив пришвидшити роботи з відновлення електропостачання населених пунктів, а також забезпечити розчищення засніжених міжміських і міських магістралей.

Про це йдеться в урядовому дорученні.

"Забезпечити своєчасну доставку необхідної кількості снігоприбиральної та іншої спецтехніки, цілодобове чергування комунальних служб і рятувальників на дорогах, де утворилися затори. Створити необхідну кількість пунктів обігріву для водіїв і пасажирів, що опинилися у сніговій пастці", - сказано в дорученні в.о. першого віце-прем'єра з приводу діяльності Мінінфраструктури, Міноборони, МВС, Мінрегіонбуду, Держслужби надзвичайних ситуацій, а також керівників областей, які постраждали від несприятливих погодних умов.

Одним з пунктів доручення Арбузова є вимога до Міненерговугілля пришвидшити відновлення електропостачання населених пунктів.

Мінфін, згідно з дорученням, має виділити необхідне фінансування для організації "безперервної роботи снігоприбиральної техніки, пунктів обігріву та комунальних служб", - сказано в дорученні.

Сьогодні під час оперативної наради в уряді відомства, відповідальні за виконання доручення, відзвітували про стан справ і дії, спрямовані на боротьбу з наслідками стихії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram