ГоловнаСуспільствоЖиття

У Вінниці суд зажадав розблокувати ОДА та облраду

Судові виконавці оприлюднили документ на вулиці, в ОДА їх не впустили

У Вінниці суд зажадав розблокувати ОДА та облраду
Фото: vinnitsaok.com.ua

Сьогодні Вінницький міськсуд своїм рішенням зажадав від активістів розблокувати адмінбудівлі вінницьких ОДА та облради.

"Заборонити особам, перебування яких в адмінбудівлі не пов'язане з виконанням трудових обов'язків в органах влади та місцевого самоврядування, які є законними власниками адмінбудівлі, а саме: Павленкові Юрію, Котову Денису (коменданти від Народної ради - Ред.), представникам Вінницької обласної організації ВО "Батьківщина", Вінницької обласної організації партії "УДАР" Віталія Кличка, Вінницької обласної організації ВО "Свобода" та іншим особам, які без достатніх правових підстав знаходяться в приміщенні, можуть перешкоджати працівникам ОДА та облради у здійсненні ними права користування цим приміщенням", - йдеться в постанові суду, повідомляє "Укрінформ".

Постанову суду протестувальникам намагалися зачитати представники Ленінського відділу ДВС Вінницького міського управління юстиції, однак до приміщення заблокованої будівлі ОДА їх не пустили. Судові виконавці оприлюднили зміст документа на вулиці, під грюкіт палиць і щитів активістів у масках.

Це рішення Вінницьким міським судом винесено на забезпечення позову прокуратури Вінницької області та підлягає негайному виконанню.

Як повідомляли, 25 січня у Вінниці мітингувальники захопили будівлю ОДА та облради і вимагали відставки губернатора Івана Мовчана.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram