ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд відпустив під домашній арешт оператора "Спільнобачення"

До завершення слідства Карагяур перебуватиме у своєї рідної тітки в Києві

Суд відпустив під домашній арешт оператора "Спільнобачення"
Владимир Карагяур
Фото: www.facebook.com/spilno.tv‎

Сьогодні, 27 січня, Дніпровський районний суд міста Києва змінив запобіжний захід операторові "Спільнобачення" Володимиру Карагяуру з утримання в СІЗО на домашній арешт.

Про це повідомила журналіст, оператор "Спільнобачення" Галина Садомцева.

За її словами, на період проведення слідства Володимир Карагяур перебуватиме під домашнім арештом у Києві у своєї тітки, повідомляє Телекритика.

"Суд прийняв наше клопотання, подивився, що він хороший працівник, має добру роботу, громадський діяч. До завершення слідства Володя перебуватиме у своєї рідної тітки в Києві. Тобто весь день вільний, а з 19 години до 7 ранку повинен перебувати за адресою проживання своєї тітки", - розповіла Садомцева.

Журналіст "Спільнобачення" додала, що за час перебування в СІЗО Володимир Карагяур помітно посивів.

"Ми своїх не залишаємо і справу закриємо. Володя - це перша "ластівка" в нашій перемозі. Ми будемо боротися за кожного", - сказала Галина Садомцева.

Нагадаємо, 22 січня Дніпровський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді двох місяців утримання під вартою для оператора інтернет-каналу "Спільнобачення" Володимира Карагяура, якого затримали на заправці за те, що він купував бензин для генераторів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram