ГоловнаСуспільствоЖиття

У столичному метро пообіцяли не закривати станції завчасу

Раніше повідомлялося про закриття метро о 16:00.

У столичному метро пообіцяли не закривати станції завчасу
Фото: comments.ua

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" заявляють, що не планують закривати станції метро поза встановленим графіком.

"Київський метрополітен працює у звичайному штатному режимі, працюють усі станції, вони відкриті на вхід і на вихід для пасажирів. Пасажиропотік нормальний. Зараз ось очікуємо збільшення пасажирського потоку у зв'язку з вечірньою годиною пік, але нічого більше. Ситуація в метрополітені нормальна, спокійна, жодних позаштатних заходів. Ми стежимо за ситуацією, поки що ніякого втручання в ситуацію не потрібно", - розповіли в прес-службі Київського метрополітену, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У довідці столичного метрополітену також підтвердили, що "у планах такого немає". "Може, позапланово, цього вам ніхто не може заздалегідь сказати, а планово немає жодних намірів", - зазначили там.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що всі комерційні та бюджетні заклади в районі Майдану Незалежності, вулиць Михайлівської, Софіївської, Городецького, Богдана Хмельницького обходять люди з проханням закритися до 16:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram