ГоловнаСуспільствоПодії

ГПУ підтвердила смерть двох осіб від вогнепальних поранень

Ще одна людина загинула від травм, отриманих унаслідок падіння з колонади

ГПУ підтвердила смерть двох осіб від вогнепальних поранень
Фото: zn.ua

Генпрокуратура підтвердила загибель двох осіб на вулиці Грушевського від вогнепальних поранень.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби.

Згідно з повідомленням, вранці, о 6:25, невідомий повідомив, що в приміщенні бібліотеки Національної академії наук знаходиться труп чоловіка. При цьому труп спочатку принесли в Будинок профспілок, а потім його було переміщено в приміщення бібліотеки.

"У холі бібліотеки, на столі, було виявлено труп чоловіка з двома вогнепальними пораненнями (в голову та груди). При ньому було знайдено паспорт та особисті речі", - йдеться в повідомленні.

"Окрім того, близько 9-ї години ранку, у приміщенні бібліотеки було виявлено ще одного непритомного чоловіка з вогнепальними пораненнями. Останній загинув", - йдеться в повідомленні.

Повідомляють, що правоохоронні органи ретельно розслідують обставини загибелі цих людей.

Нагадаємо, станом на 11:30 у центрі Києва на вулиці Грушевського з вогнепальної зброї було застрелено двох людей: один, 20-річний Сергій Нігоян із Дніпропетровська, за словами медиків, помер від пострілу в голову та шию, ще один - від пострілу в серце.

Ще одна людина померла від травм,спричинених падінням із колонади стадіону "Динамо", звідки її зіштовхнули співробітники "Беркута".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram