ГоловнаСуспільствоПодії

До Ігоря Луценка в лікарню не пускають журналістів, зате пустили міліцію

Ігор у клініці "Борис", його сильно побили.

До Ігоря Луценка, який перебуває у клініці "Борис", не пускають нікого з журналістів. Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій

Охорона клініки каже, що не може пропустити журналістів усередину без дозволу керівництва. А керівництво має приїхати тільки через 40 хвилин.

Водночас усередину без проблем пропустили міліціонера, який сказав на вході, що прийшов до Ігоря Луценка і продемонстрував посвідчення.

Нагадаємо, минулої ночі Луценка викрали з Олександрівської лікарні і, як з'ясувалося тільки сьогодні ввечері, били і допитували в лісі. Він перебуває в клініці "Борис", проходить медичні обстеження. Є підстави вважати, що в нього пошкоджені внутрішні органи. Також пошкоджено око, вибиті три зуби, на тілі численні гематоми. про це LB.ua розповіла адвокат Євгенія Закревська, яка зараз перебуває поруч з Ігорем. Йому важко ходити, тому що били по ногах і по п'ятах.

Активіста Юрія Вербицького, якого викрали разом з Ігорем, досі не знайшли.

Оновлення. Після обстежень Ігор Луценко виїхав до журналістів у візку і розповів, що його катували під час допиту. Імовірно, колишні міліціонери, намагалися дізнатися, скільки йому платять за участь у протестах на Майдані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram