ГоловнаСуспільствоЖиття

ДАІ наполегливо попросила одеситів не в'їжджати в центр міста

У місті через візит Януковича обмежать рух транспорту.

ДАІ наполегливо попросила одеситів не в'їжджати в центр міста
Фото: Макс Левин

Завтра з робочим візитом в Одесу прибуває Віктор Янукович. У зв'язку із чим частково буде обмежено рух транспортних засобів вулицями міста: на під'їзді до центрального аеропорту, на вул. Мельницькій, вул. Балківській, вул. Пастера, вул. Софіївській, Миколаївській дорозі, вул. Богатого, вул. Щорса. Громадський транспорт загального користування буде функціонувати у звичайному режимі, повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Одеській області.

Державтоінспекція звертається до городян із проханням "за змогою використовувати маршрути, що виключають рух центральною частиною міста".

"У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком і (або) спеціальним звуковим сигналом, водії інших транспортних засобів, ви зобов'язані поступитися йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу і супроводжуваних ним транспортних засобів. З увімкненим маячком синього і червоного або лише червоного кольору - зупинитися біля правого краю проїжджої частини або на правому узбіччі. Пішоходи в обох випадках повинні утриматися від переходу проїжджої частини, а в разі перебування на ній - негайно покинути її", - йдеться в повідомленні ДАІ.

Також Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням дотримуватися правил паркування. "Якщо розміщення транспорту суттєво перешкоджає дорожньому руху, то його може бути тимчасово затримано шляхом блокування або доставлення на спеціальний майданчик чи стоянку", - попереджають даївці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram