ГоловнаСуспільствоПодії

У МВС пообіцяли покарати "беркутівця" за побиття фаната

Зараз міліція проводить службову перевірку.

Співробітникові "Беркута" може загрожувати кримінальне покарання у разі підтвердження факту побиття фанатів футбольного клубу "Металіст".

Про це повідомив начальник відділу зв'язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ Володимир Поліщук в ефірі "5 каналу", пише "Українська правда".

Він підтвердив, що призначено перевірку викладеного в Інтернеті відео з побиттям фанатів "Металіста" людиною у формі спецпідрозділу "Беркут".

"Звичайно, якщо це працівник "Беркута", то, думаю, справа не обмежиться лише дисциплінарним стягненням, або адміністративним. Звичайно, будуть перевірки, матеріали щодо "Беркута" скерують у прокуратуру, а вже власне прокуратура прийматиме рішення про можливе навіть кримінальне покарання такої людини", - зазначив він.

Як відомо, 20 жовтня після матчу між командами "Динамо" (Київ) і "Металіст" (Харків) стався інцидент між фанами "Металіста" і міліцією.

На опублікованому відео видно, як співробітники міліції в камуфляжі ногами б'ють двох лежачих молодих людей із символікою "Металіста".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram