ГоловнаСуспільствоЖиття

Підполковник і капітан ЗСУ попалися на продажу патронів

Матеріали, пов'язані із затриманням офіцерів, передано в прокуратуру.

Підполковник і капітан ЗСУ попалися на продажу патронів

В Одесі працівники правоохоронних органів затримали підполковника та капітана збройних сил, яких підозрюють у продажу невідомій особі двох ящиків боєприпасів.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Одеській області.

Співробітники Державтоінспекції зупинили автомобіль Daewoo під керуванням 36-річного підполковника. Також у салоні перебував 30-річний капітан - помічник начальника служби ракетно-артилерійського озброєння військової частини, розташованої в селищі Чорноморське Комінтернівського району Одеської області, йдеться в повідомленні.

Під час огляду багажного відділення автомобіля було виявлено два цинкові ящики з набоями (880 штук) калібру 7,62 мм. Згідно з проведеною експертизою, вилучені боєприпаси придатні для використання і є патронами до нарізної вогнепальної зброї.

Матеріали, пов'язані із затриманням офіцерів, передано в прокуратуру Південного регіону з нагляду за додержанням законів у військовій сфері.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що 60-річна мешканка міста Одеса під час місячника добровільної здачі зброї здала в міліцію 9 рушниць і один револьвер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram