ГоловнаСуспільствоПодії

У міліції впевнені, що Мазурок не залишав Україну

У міліції впевнені, що Мазурок не залишав Україну
Фото: www.blik.ua

Міліція через пошуки Ярослава Мазурка продовжує працювати в посиленому режимі.

Про це повідомив прес-секретар МВС Володимир Поліщук, - інформує УНН.

"До пошуку Ярослава Мазурка залучено всі оперативні служби міліції. Його оголосили в міжнародний розшук. Інтерпол шукає його всілякими оперативними методами. Це не обов'язково працівники міліції у формі і бронежелетах. Це люди, які отримують інформацію і її перевіряють. Звісно, задіяні всі підрозділи ДАІ, проводять перевірку автотранспорту на дорогах. У всіх регіонах триває інтенсивна робота правоохоронних органів, оскільки злочинець може пересуватися по всій Україні. Є велика ймовірність, що він ще на території України. Ця ймовірність становить 99%", - зазначив Поліщук.

Щодня в міліцію надходить певна оперативна інформація від громадян про місце перебування "караванського стрільця", її реєструють і всю без винятку перевіряють. "Від громадян надходить від 10 до 20 дзвінків на день. Ба більше, навіть мені телефонують, я передаю інформацію оперативникам для перевірки", - розповів прес-секретар.

Також міліція звертається до громадян із проханням самостійно не затримувати Ярослава Мазурка, а відразу ж дзвонити в правоохоронні органи. Разом із тим прес-секретар УМВС у місті Києві І. Михалко повідомив, що "навіть батьки померлих охоронців звертаються до громадян, щоб ті самостійно не затримували стрільця. Людина, що має при собі зброю, небезпечна. Тим паче, скоївши такий холоднокровний злочин, він може запросто вбити людину, яка побажає його затримати. Тож це дуже ризиковано".

Нагадаємо, 26 вересня в чергову частину Оболонського РУ ГУМВС України в Києві надійшло повідомлення, що на вул. Луговій, 12, у торговому центрі "Караван" невідомий розстріляв трьох приватних охоронців і одного поранив. Міліція підозрює, що злочинцем є Ярослав Мазурок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram