ГоловнаСуспільствоЖиття

Обшук у помешканні "караванського" стрільця провели за законом, - міліція

Власник приміщення до працівників міліції претензій не висловлював, зазначили в головкомі.

Обшук у помешканні "караванського" стрільця провели за законом, - міліція
ярослав мазурок
Фото: segodnya.ua

Київська міліція спростовує інформацію про порушення процесуальних вимог під час обшуку в родичів підозрюваного в розстрілі охоронців ТРЦ "Караван" Ярослава Мазурка.

Про це повідомляє прес-служба ГУВС у Києві.

У столичному головкомі запевнили, що обшук у приміщенні родичів підозрюваного проведено в рамках розслідування цієї кримінальної справи.

"Наголошуємо, процесуальну дія проведено з дотриманням усіх вимог чинного законодавства. По закінченні обшуку власник приміщення до працівників міліції претензій не висловлював, про що письмово засвідчив у протоколі обшуку. Законність дій працівників міліції засвідчена понятими, які весь час перебували на місці проведення процесуальної дії", - наголошено в повідомленні.

Під час обшуку з приміщення вилучено речові докази, які можуть долучити до цієї кримінальної справи.

Також у київському головкомі підтвердили, що через три години після обшуку власник квартири викликав карету швидкої медичної допомоги і повідомив, що його побили працівники міліції.

"Ця інформація надійшла до територіального підрозділу міліції та була передана в Головне управління. Зараз проводиться службова перевірка. Керівництво столичної міліції звертається до громадян із проханням, якщо вони вважають, що працівники міліції порушили їхні громадянські права - оскаржувати ці дії згідно зі встановленим законом порядком", - зазначили в столичному головкомі.

Як відомо, в п'ятницю, 5 жовтня, Віталій Захарченко назвав ім'я ймовірного вбивці з "Каравану". У МВС припускають, що це - Ярослав Мазурок, уродженець Львівської області.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, під час обшуку у квартирі родичів Ярослава Мазурка, якого підозрюють у вбивстві охоронців у ТРЦ "Караван", родича дружини підозрюваного, який є інвалідом, били по голові і перетягували йому руки джгутом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram