ГоловнаСуспільствоПодії

Стрілянина в "Каравані" дивом обійшлася без дитячих жертв

Біля приміщення, де невідомий убив трьох охоронців, була дитяча кімната.

Стрілянина в "Каравані" дивом обійшлася без дитячих жертв

Стало відомо нові подробиці вбивства в київському ТРЦ "Караван".

Як пише "Сегодня", поряд з охороною, де невідомий убив трьох працівників служби безпеки, розташовувалася скляна дитяча кімната.

"Стрілок узяв флешку, шкарпетки і батарейки. Все це він сховав. У руках ніс молоко і хліб. Крадіжку за допомогою камер помітила охорона. На касі до нього підійшли охоронці, взяли за руки і повели в кімнату для огляду. Там хлопець вивантажив усе вкрадене на стіл і почалася емоційна бесіда. Коли вона дійшла до "піку", стрілок витягнув пістолет і випустив в охоронців усю обойму (вісім куль, - ред.). Зараз ми опрацьовуємо версію, що це був пістолет Макарова. Поки що немає висновків експертизи", - розповідає джерело видання.

Захистити себе охоронці не могли - у них не було права на носіння ні холодної, ні вогнепальної зброї. Поряд із кімнатою охорони розташовується скляна дитяча кімната, де в цей момент перебували десятки дітей. Кулі застрягли в дверях, якби вони були відчинені, наслідки могли бути жахливими.

Нагадаємо, сьогодні близько 15.00 в гіпермаркеті на Оболоні покупець розстріляв чотирьох охоронців. 31-річний Володимир Бурчак, 28-річний Дмитро Марченко та 30-річний Олександр Завадський загинули на місці. 31-річний Павло Феденко з важкими пораненнями потрапив у БСП, сьогодні йому зробили операцію. Вбивці вдалося сховатися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram