ГоловнаСуспільствоЖиття

Гендиректор "Укрзалізниці" зустрівся з найбільш активними відвідувачами сторінки відомства у Facebook

Сторінка Укрзалізниці в соціальній мережі одна з найактивніших серед зареєстрованих в мережі держустанов.

Гендиректор "Укрзалізниці" зустрівся з найбільш активними відвідувачами сторінки відомства у Facebook
Фото: obozrevatel.com

Генеральний директор "Укрзалізниці" Володимир Козак провів зустріч з найактивнішими відвідувачами сторінки відомства http://www.facebook.com/uz.gov.ua в соціальній мережі Facebook - Андрієм Балем (в соцмережі - "Андрій Баль"), який працює провідником пасажирського вагона, і студентом Київського залізничного технікуму Владиславом Посмітюхою (в мережі - "Данчик Машиніст").

Як повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", під час зустрічі були обговорені найбільш гострі питання, що стосуються роботи та розвитку залізничної галузі України. Також були розглянуті проблемні моменти, з якими стикаються працівники і пасажири залізничного транспорту.

"Ми сьогодні зустрілися з найбільш активними учасниками Facebook, людьми різного віку, яким небайдужа доля залізниці. Було про що поговорити, розглянуті гострі питання. Мені приємно, що у нас одна мета - залізниця України повинна працювати на високому європейському рівні. Андрія Баля та Данчика Машиніста, які залишили більш ніж по сотні коментарів, справедливо можна вважати найбільш активними нашими коментаторами. Завдяки їм створюється та атмосфера, в якій вже майже 9 місяців ведеться постійний і, сподіваємося, корисний діалог компанії та суспільства", - зазначив Володимир Козак.

Зараз сторінка "Укрзалізниці" в соціальній мережі одна з найактивніших серед зареєстрованих в мережі державних установ. 1947 користувачів "лайкнули" сторінку відомства і надалі стежать за діяльністю "Укрзалізниці", активно беруть участь у обговореннях.

"Сторінка "Укрзалізниці" в соціальній мережі Facebook - це майданчик відкритого спілкування, де працівники галузі, пасажири і всі бажаючі можуть взяти активну участь в обговореннях, отримати відповіді на свої запитання, дізнатися про останні новини і поділитися своїми коментарями щодо них", - розповідає інформаційний редактор web -ресурсів "Укрзалізниці" Євген Шабліовський.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" відкрила сторінку підприємства в соціальній мережі Facebook 20 лютого 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram