ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У "Феофанії" зроблять ремонт за 49 мільйонів

З початку року клініка витратила на своє облаштування майже 140 млн грн.

У "Феофанії" зроблять ремонт за 49 мільйонів
Фото: gazeta.ua

Клініка "Феофанія", в якій лікуються вищі особи держави, 17 вересня за результатами тендерів уклала низку угод на будівельні роботи на загальну суму 49,39 млн грн.

Про це повідомляє видання "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Найбільше - 38 млн грн - отримає "Київміськбуд", який до кінця року повинен здійснити капітальний ремонт з переоснащенням лікувального корпусу №3. Також потрібно відремонтувати інженерні мережі, комунікації, встановити автономний генератор, замінити чотири ліфти в будівлі харчоблоку, реконструювати насосну станцію.

Окрім ремонту корпусу №3 лікарня також замовила капітальний ремонт приміщень аптеки адміністративно-побутового корпусу вартістю 1,1 млн грн, приміщення клубу-їдальні за 2,79 млн грн, будівлі компресорної з обладнанням під приміщення для обслуговування медичних конференцій і форумів за 3,43 млн грн, патолого-анатомічного корпусу за 4,05 млн грн.

Передбачаються роботи з заміни і установки систем електропостачання, освітлення, опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, кондиціонування повітря, телефонізація, комп'ютеризація, протипожежні комплекси. Ці роботи виконають ПП "Термодистиляція" і ТОВ "СТС-Генпідряд".

Всього з початку 2012 року "Феофанія" провела тендери на 139,85 млн грн.

Нагадаємо, напередодні "Феофанія" придбала томограф за 32 мільйони гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram