ГоловнаСуспільствоОсвіта

Міносвіти встановило перелік предметів для зовнішнього тестування

Кожен абітурієнт має право на складання тестів не більш ніж із 4 предметів.

Міносвіти встановило перелік предметів для зовнішнього тестування

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту визначило перелік предметів, з яких проводитимуть зовнішнє незалежне тестування 2013 року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міносвіти.

У Міністерстві юстиції зареєстровано відповідний наказ Міносвіти від 23 серпня "Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України 2013 року".

Цим документом встановлено, що зовнішнє незалежне оцінювання охочих вступати у 2013 році до вищих навчальних закладів буде проводитися з таких предметів: українська мова та література, історія України, всесвітня історія, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, всесвітня література, одна з іноземних мов (на вибір): англійська, німецька, французька, іспанська.

Кожен абітурієнт має право на складання тестів не більш ніж із 4 предметів.

Тести для зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії буде перекладено кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами; всесвітньої літератури - російською.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram