ГоловнаСуспільствоПодії

На Дніпропетровщині без світла та газу залишилися тисячі українців

Рятувальники та енергетики обіцяють швидко ліквідувати наслідки негоди.

На Дніпропетровщині без світла та газу залишилися тисячі українців
Фото: vinnica.info

Негода минулої ночі вирувала у Дніпропетровській області. Зливу супроводжував шквальний вітер, який ламав дерева, зривав дахи та псував лінії електропередач, повідомляє ТСН.

Від стихії постраждали 5 районів області. Тільки в одному з них - Криничанському - 30 тисяч людей залишилися без світла та газу.

Будинки, які залишилися без дахів, налічують сотні. Селищу Кринички найбільше дісталося від негоди. Тут один із будинків розвалився повністю: під час урагану супутникова антена, прикріплена збоку, стала своєрідним вітрилом, яке потягло за собою всю стіну. Жертвою стихії стала 78-річна мешканка цього ж села. На неї у дворі власного будинку впала величезна гіляка. Жінка жива, проте з комплексною травмою перебуває в реанімації.

Через повалені дерева на дорогах у пастках опинилися три пасажирські автобуси та чимало легковиків. Вітер виривав із землі тополі та повністю знищував сади і городи. "Я такого за всі свої 60 років не бачив", - зізнався один із жителів-свідків буревію. Рятувальники та енергетики, втім, обіцяють дуже швидко ліквідувати наслідки негоди.

Як повідомляли раніше, у Дніпропетровську через зливи постраждали мешканці багатоповерхівок. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram