ГоловнаСуспільствоПодії

Водій джипа зламав журналістці руку саперною лопаткою

Журналісти програми стурбовані своєю безпекою.

Водій джипа зламав журналістці руку саперною лопаткою
Фото: survinat.ru

У Києві водій позашляховика "Тойота Ленд Крузер" зламав саперною лопаткою руку журналістці програми "Надзвичайні новини" Ганні Петренко.

Про це повідомили у відділі зв'язків із громадськістю ГУМВС України в м. Києві.

Попередньо встановлено, що інцидент на дорозі виник унаслідок першочерговості проїзду через Індустріальний міст. Водій позашляховика "Тойота Ленд Крузер" під час руху предметом, схожим на саперну лопатку, зі слів потерпілих, розбив скло правих передніх дверей автомобіля "Шкода Фабія", на якому пересувалися журналісти одного з провідних телеканалів, і з місця події зник.

Унаслідок цього 26-річна журналістка отримала тілесні ушкодження. Її із забоями м'яких тканин правого плеча і правого ліктьового суглоба було доправлено в лікарню для надання медичної допомоги.

На місце події негайно виїхали керівництво та слідчо-оперативна група районної міліції.

Сигнал про дорожній конфлікт на Індустріальному шляхопроводі за участю журналіста надійшов до чергової частини Солом'янського райуправління ГУМВС України в місті Києві за спецлінією 102 у вівторок, 4 вересня.

За хуліганські дії стосовно журналістки порушено кримінальну справу.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили власника джипа, а в подальшому й затримали його водія. 49-річний киянин дає свідчення слідчому з приводу інциденту і свого хуліганського поводження.

Досудове слідство триває.

Ведучий програми Костянтин Стогній зазначив, що Ганні Петренко лікарі попередньо діагностували перелом руки, порізи склом і нервовий зрив. Журналісти програми тепер стурбовані і своєю безпекою, говорить він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram