ГоловнаСуспільствоОсвіта

Янукович з Сумською відкрили школу в Києві

Сумська рада, що заклад відремонтували за рекордний час.

Сьогодні, в День знань, у Києві Президент Віктор Янукович взяв участь у відкритті після реконструкції спеціалізованої школи №106 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови.

Як повідомляє прес-служба Президента, він привітав дітей, їхніх батьків та педагогів з початком нового навчального року, перерізав символічну стрічку та оглянув приміщення оновленої школи, зокрема, комп'ютерний клас, спортзалу, актову залу і один з лінгафонних кабінетів.

Президент також передав директору школи Олександру Колосенкові сертифікат на сучасне комп'ютерне обладнання.

В свою чергу, народна артистка України Ольга Сумська, яка минулого року звернулася до Януковича із проханням посприяти у вирішенні питання щодо завершення реконструкції навчального закладу, подякувала Главі держави за допомогу. "За півроку відновити школу - це абсолютний рекорд. Ми вдячні Президенту за його чуйність, доброту, за його небайдужість", - сказала актриса.

Зі свого боку Глава держави подякував Сумській за те, що вона вклала в цю школу "частину своєї душі, серця, любові до дітей".

Школа розрахована на 600 учнів, має сучасну актову залу і дві спортзали. Обладнана комп'ютеризована бібліотека з читальною залою і чотири комп'ютерні кабінети. Також передбачено приміщення для шахової та тенісної студій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram