ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ затримала двох закарпатців, які прорили контрабандний тунель у Словаччину

Зловмисники перебувають під вартою.

СБУ затримала двох закарпатців, які прорили контрабандний тунель у Словаччину

Співробітники Служби безпеки України 21 серпня 2012 року затримали двох осіб, підозрюваних у причетності до будівництва та функціонування підземного тунелю через українсько-словацький кордон у Закарпатській області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Нагадаємо, 20 липня слідчий відділ УСБУ в Закарпатській області порушив кримінальну справу за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України та вчинення незаконного придбання, зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, тобто злочинів, передбачених ч. 2 ст. 332 , ч. 1 ст. 204 КК України.

"У процесі розслідування справи були отримані докази причетності до зазначеної протиправної діяльності двох місцевих жителів, 1967 та 1975 років народження, які переховувалися від слідства. На підставі зібраних матеріалів їх було оголошено в розшук як обвинувачених за ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою), ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів) та ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон) КК України", - йдеться в повідомленні СБУ.

У вівторок, 21 серпня, співробітники СБУ затримали розшукуваних осіб у м. Мурманськ (АР Крим) в орендованому ними будинку.

Тепер зловмисники перебувають під вартою. Слідство триває.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram