ГоловнаСуспільствоПодії

У Севастополі пенсіонера задушили собачим повідцем

Особу зловмисника встановлено.

У Севастополі пенсіонера задушили собачим повідцем
Фото: kp.ua

Правоохоронці Севастополя розкрили вбивство чоловіка, якого задушили за допомогою собачого повідця.

Про це повідомили в секторі зв'язків з громадськістю УМВС України в м. Севастополі.

Уночі в чергову частину УМВС подзвонив мешканець одного з будинків на вул. Героїв Бреста. Він повідомив, що виявив труп свого сусіда. Прийнявши повідомлення, оперативний черговий скерував на місце події слідчо-оперативну групу.

На підлозі у квартирі зі слідами насильницької смерті лежав чоловік. Його обличчя було понівечене, на шиї видніли сліди задушення. Речі у квартирі були розкидані. Співробітники міліції встановили особу загиблого. Ним виявився 61-річний військовий пенсіонер. Останнім часом чоловік полюбляв хильнути, а сусіди частенько бачили його в барах у компанії людей, які зловживають спиртним. За інформацією мешканців, незадовго до вбивства у квартиру пенсіонера заходив його знайомий, із яким господар випивав. Мешканці змогли описати нічного візитера. Правоохоронці затримали зловмисника, ним виявився 57-річний севастополець. Чоловік раніше був неодноразово судимий. Загалом у місцях позбавлення волі він провів 25 років свого життя.

Співробітники міліції встановили, що напередодні зловмисник випивав з убитим. Між ними спалахнула сварка, яка переросла в бійку. Зловмисник узяв повідець, із яким вигулюють собак, і задушив приятеля. Потім зібрав у торбу речі й пішов із квартири. Зараз проти зловмисника порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" КК України. Його заарештовано. Триває слідство.

Як повідомляли, в Луганській області мати-героїня вбила двох прийомних дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram