ГоловнаСуспільствоПодії

Сільський голова міг врятувати підлітків, яких він збив, якби викликав "швидку"

П'яний винуватець ДТП закидав їх гілками і залишив помирати.

Сільський голова міг врятувати підлітків, яких він збив, якби викликав "швидку"
Фото: www.segodnya.ua

За свідченнями медиків, юнака і дівчину, яких збив п'яний сільський голова в Луганській області, можна було врятувати, якби він викликав "швидку".

Про це повідомляє ТСН.

"Увечері хлопець і дві дівчини на велосипедах поверталися додому. Раптом машина, яка рухалася по зустрічній смузі, різко змінила траєкторію і поїхала прямо на них. 16-річна дівчина на світанку прокинулася в придорожній балці і, незважаючи на численні поранення, змогла додзвонитися в "швидку". Поруч з нею лежали мертві старша сестра і її хлопець", - наголошується в сюжеті.

Лікарі кажуть, хлопець і дівчина не менш ніж 3 години після аварії були живі і їх можна було врятувати. Але водій, який збив велосипедистів, не залишив їм жодного шансу.

Брат померлого хлопчика повідомив, що сільський голова закидав збитих молодих людей гілками, а велосипеди скинув у балку. За уламками авто, які залишилися на місці аварії, правоохоронці швидко розшукали водія.

"Фольксваген" сільського голови стояв у власника на подвір'ї. Він навіть не намагався приховати машину, тому що, як кажуть правоохоронці, був напідпитку. Це згодом підтвердила й експертиза.

Затримання винуватця трагедії врятувало його від самосуду, кажуть у селі. Адже голову неодноразово бачили напідпитку, в тому числі і за кермом.

Школярка, яка вижила після наїзду, зараз перебуває в обласній дитячій лікарні, її стан стабільний, але тяжкий. Її сестра не дожила до повноліття місяць. Дівчину поховали у весільному вбранні в одній труні з хлопцем - восени вони збиралися одружитися.

Як повідомляють Українські Новини, винуватець ДТП - голова Заайдарівської сільської ради Новопсковського району Луганської області Володимир Головаш.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram