ГоловнаСуспільствоЖиття

Син віце-мера Іллічівська побив дівчину в клубі

Мати хлопця відмовилася щось коментувати.

Син віце-мера Іллічівська побив дівчину в клубі
Фото: abkhaziya.spr.ru

Син віце-мера Іллічівська Лариси Пічахчі - 26-річний Валерій Трухін - побив у нічному клубі 19-річну дівчину, яка відповіла відмовою на його сексуальні домагання.

Про це розповіла мати потерпілої Ольга Руденко.

За її словами, увечері 23 липня її донька Анастасія разом із подругою пішла в нічний клуб "Мартініка". Там вони зустріли Валерія, з яким у Насті до цього було "далеке знайомство". Чоловік зробив дівчині непристойну пропозицію. Почувши відмову, він плюнув їй в обличчя, а коли Анастасія спробувала його відштовхнути, почав бити.

Наступного дня дівчині погіршало - і мати викликала їй швидку допомогу. Медики констатували струс головного мозку та забій м'яких тканин обличчя і шиї. Знявши побої, Ковальчук подала заяву в міліцію, яка взялася перевіряти обставини інциденту.

"Після того, як ми звернулися до органів, мати Валерія кілька разів дзвонила мені з пропозицією сплатити моральний збиток і лікування, якщо Настя забере заяву. Я відмовилася, бо вважаю його поведінку обурливою. Такого не можна попускати. Він повинен бути покараний", - сказала Руденко.

Тим часом Пічахчі заявила, що слова Руденко є "неправдою". "І взагалі, ви мені дзвоните на особистий мобільний телефон у неробочий час. Розмову закінчено", - сказала чиновниця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram