ГоловнаСуспільствоПодії

Серед тих, хто стріляв по перехожих у Кіровограді, виявилися міліціонери

Хулігани в BMW вирішили розважитися стріляниною по людях пластиковими кулями.

Серед тих, хто стріляв по перехожих у Кіровограді, виявилися міліціонери
Травма от пластиковой пули
Фото: news.studclub.poltava.ua

Серед чотирьох осіб, які 22 липня ввечері на вулиці Кіровограда стріляли пластиковими кулями по перехожих, виявилися два співробітники органів внутрішніх справ.

Про це УНІАН повідомили у відділі зв'язків із громадськістю УМВС у Кіровоградській області.

Білий автомобіль марки BMW, з якого стріляли, затримали працівники ДАІ. У салоні перебували чотири особи, серед них, як з'ясувалося, один співробітник органів внутрішніх справ, іще один - курсант відомчого навчального закладу, який керував автівкою.

До цього в міліцію надійшло повідомлення про те, що один із пасажирів зазначеного авто стріляв по людях, які стояли на зупинці громадського транспорту, пластиковими кульками зі зброї для гри в страйкбол. Потерпілі серйозних поранень не отримали - відбулися синцями.

Стосовно працівників органів внутрішніх справ керівництво УМВС в області призначило службове розслідування, матеріали якого буде скеровано для прийняття рішення в прокуратуру.

За цим фактом Кіровський райвідділ міліції Кіровоградського МВ УМВС України порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram